FELICITATS EQUIP! FELICITATS ARTISTES!

L'equip de FemArt vam ser reconegudes amb el PREMI del PÚBLIC del XXXI Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany de l’Ajuntament de Barcelona!

El projecte presentat "Una mostra retrospectiva (25 anys) que projecta futur" va ser el més votat pel jurat popular que es va acostar el passat 8 de març a l'Ajuntament de la ciutat.

Amb aquest projecte proposem produir una exposició i editar un catàleg que reculli obres i artistes que han passat per la mostra durant aquests anys, tot i aprofitant que l'any vinent es compliran 25 anys de la Mostra FemArt.

Des d'aquí felicitem a Elena Fraj, que va rebre la MENCIÓ ESPECIAL per "Supervivents. La violència masclista com a tema en l’art contemporani", un projecte que rebrà el suport de Ca La Dona i FemArt. 

També volem felicitar i recolzar a Carme Gomila, Lucía Egaña i Maria Berzosa, guanyadores del PRIMER PREMI amb el projecte titulat "Artífex de la desobediència: Un documental sobre creativitat feminista a Barcelona". Un projecte que sens dubte esdevindrà de gran importància per a totes les creadores de la ciutat.

Gràcies a totes les creadores!
Felicitats Equip!!!