IL·LIMITADES | MOSTRA FEMART 2017!Un any més, Femart organitza la "Mostra d'Art" realitzada per dones, lesbianes i trans, a partir de la qual es mouen i promouen debats feministes, actituds crítiques i radicals contra el patriarcat i propostes de nous paradigmes de relacions creatives. AQUEST ANY ENS DECLAREM IL·LIMITADES !!

REBUTGEM ELS LÍMITS QUE PRETENEN DETERMINAR ELS NOSTRES COSSOS I PER AIXÒ ENS SENTIM CADA VEGADA MÉS TRANSGRESSORES, CADA COP MÉS ¡IL·LIMITADES!

Les persones, les coses que hi ha al món es toquen, entren en contacte, es relacionen. El límit és un concepte que constreny la relació, és una construcció artificial que pretén classificar-nos des d'una perspectiva reguladora concreta i jerarquitzada. Quan no hi ha límits repressors, cauen les fronteres i es fan possibles les relacions.
La majoria dels límits subjecten i alhora exclouen i rebutgen. Una aliança entre el reprimit i el exclòs i marginal es converteix en una possibilitat de revolta. En tot cas, cada límit que s'instaura sembra
la llavor de les transgressions que el desbordaran i que delaten la seva existència fabricada i contingent. Sentir-nos ILIMITADES vol dir viure en constant insubmissió, en constant diàleg i confrontació amb tot allò que se'ns presenta com a formes tancades i massa "definides", ¡Es tracta de desobeir la paràlisi!

En aquesta mostra volem "desenmarcar" (i desemmascarar) l'art amb actitud il limitada. Per això us proposem subvertir els límits mateixos del que considerem art i experimentar de quina manera
les nostres accions de lluita i transgressió quotidianes i polítiques poden adquirir formes artístiques ... Tota creació artística és ja una transgressió del que és previsible. Un gest artístic indòmit esdevé un acte polític i en una possibilitat oberta.

ACTIVITATS:

Divendres 6 d’octubre
INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ

19h Presentació de les artistes de l’exposició a càrrec de l’equip Femart

Mercè Abril, Farah Ben Mansour, Belo C.Atance, Alba Calle, Anne Cecile Surga, Marta de los Pájaros, Viento Dorado, Kima Guitart, Noelia Maeso, Fatima Mortada, Francesca Riu Jacas, Marili Romero, Sandrassillero, Rosa Sánchez Cerro, Viento Dorado, l'Arteria, Pilar Talavera/Sandra Lozano, Aline Part i Begoña Trujillo/squidd.
ACCIÓ
19:30h Acció participativa de Dance Here Project a la plaça Sant Jaume
--------------------------------

Divendres 20 d’octubre
TALLER

17:30h ‘Mujeres que no fueron portada’
a càrrec de Lala Pasquinelli (2h)
PERFORMANCE
20h ‘Polifonies corpòries’ a càrrec de l’Artèria (25min)
--------------------------------

Dissabte 21 d’octubre
OPEN HOUSE

10-20h Visites guiades a l’edifici històric de Ca La Dona i a l’exposició Femart 2017
--------------------------------

Divendres 27 d’octubre
CLOENDA
[mixte]
18h Presentació de la guanyadora
ACCIÓ
18:30h Acció participativa de Dance Here Project a la plaça 8 de març
19h Estrena Lectura dramatitzada de l’obra ‘De generacions’ de l’autora Isabel Franc. Direcció: Ariadna Martí. Interpretació: Isabel Franc, mare; Júlia Valdivielso, filla; Nil Martín, cosí.
KAFETA FEMINISTA
20:30h Festa amb DJ a càrrec de Les Fatales i Radio Wisky Bar
--------------------------------

Mentre duri la mostra...
. Mina Hamada i Mali Mowcka realitzaran un mural a Ca La Dona en el marc de l’exposició
. Visita l’exposició de dilluns a divendres de 17-20h a Ca La Dona


[Inuaguració i Cloenda: públic mixt]