P.A.F.F.! Ja és aquí el Programa Artístic Feminista de Formació 2021-2022!

 Us presentem el programa formatiu que comença amb l'experiència de la tercera edició de la residència Emergêncies amb el suport d'artistes, activistes i col·lectius com Nancy Garín, Hacklab del Banc Expropiat, Quimera Rosa, Voltes Cooperativa, Paula Constantino, Afroféminas, Migras de Abya Yala o Insania. Juntament amb les activistes dels grups del Centre de Documentació, l'Hort i altres espais de lluita de Ca La Dona donem forma un any més a un programa de formació arrelat a les pràctiques polítiques i col·lectives.

L’exploració i recerca col·laborativa de les experiències comunitàries de vida i resistència vinculades al concepte de Tekoporã, són el principal objecte d'investigació d'enguany. Volem investigar i treballar, amb disposició de cura, espais de reflexió i experimentació rescatats, reivindicats o inventats per les lluites col·lectives. Volem generar nous àmbits de vinculació entre les pràctiques artístiques i les socials, polítiques i econòmiques que potencien allò comú implicant-se mútuament.

P.A.F.F. són les sigles de Programa Artístic Feminista de Formació, un projecte que aquest curs suma la col·laboració d'Artemorralla.