Afectar-se entre si - Interferències entre cossos i comunitats

 


Aquest dijous inaugurem a Ca La Dona de l'exposició "Afectar-se entre si- Interferències entre cossos i comunitats", creada col·lectivament per les participants de la darrera edició del P.A.F.F. i residència artística Emergêncies.3. L'exposició mostra les interferències teòriques, pràctiques, polítiques, afectives que han travessat les artistes en aquests dos mesos dedicats a la investigació sobre el concepte Tekoporã. 

Les artistes Trinidad García Espinosa, Anna Pontes Rodés, Clara Aguilar, Marisa Fresco, Romina Pezzia Proaño, Silvia Limiñana, Allison Figueroa Rojas, el col·lectiu Arte Sanas, Natalia Lázaro, i l'equip de curaduria format per Mireia Serrano, Maria Laura Ríoz García, ens presenten els projectes d'investigació realitzats en el marc de la residència i programa formatiu Emergêncies.3.

El programa formatiu, desenvolupat amb la col·laboració d'Artemorralla, ha comptat amb les intervencions de col·lectius i artistes com Nancy Garín, Voltes Cooperativa, Feminist Ninja, Quimera Rosa, Paula Costantino, Afroféminas, Las Migras de Abya Yala, Markarmen Free i Lucía Egaña.

Durant els dos mesos de residència col·lectiva hem pogut repensar les relacions entre art i pràctiques polítiques, analitzar l'status quo a través del transhacktivisme i el biohacking, imaginar nous estils de vida comunitaris sostenibles i participatius, plantejar noves maneres d'habitar el desig, com generar espais de resistència a l'Europa colonialista, racista i capacitista, i finalment, noves formes de cura-duria.