Inaugurem l'exposició de la tercera edició d'Emergêncies!
El pròxim 18 de novembre a les 18:30 inaugurem a Ca La Dona l'exposició resultant de la darrera edició del P.A.F.F. i residència artística Emergêncies. Enguany el Programa Artístic Feminista de Formació s'ha desenvolupat al voltant del concepte Tekoporã. Tekoporã és un terme guaraní que fa referència a la bellesa i el bé en la manera de viure d'una comunitat, el seu bon viure col·lectiu. Durant els dos mesos de la residència i el programa artistes d'origens molt diversos han treballat projectes creatius o d'investigació al voltant d'aquest concepte.

Les artistes Trinidad García Espinosa, Anna Pontes Rodés, Clara Aguilar, Marisa Fresco, Romina Pezzia Proaño, Silvia Limiñana, Allison Figueroa Rojas, el col·lectiu Arte Sanas, Natalia Lázaro, i l'equip de curaduria format per Mireia Serrano, Maria Laura Ríoz García, ens presenten els projectes d'investigació realitzats en el marc de la residència i programa formatiu Emergêncies.3.

El programa formatiu ha comptat amb les intervencions de col·lectius i artistes com Nancy Garín, Voltes Cooperativa, Feminist Ninja, Quimera Rosa, Paula Costantino, Afroféminas, Las Migras de Abya Yala, Markarmen Free i Lucía Egaña. Durant els dos mesos de residència col·lectiva hem pogut repensar les relacions entre art i pràctiques polítiques, analitzar l'status quo a través del transhacktivisme i el biohacking, imaginar nous estils de vida comunitaris sostenibles i participatius, plantejar noves maneres d'habitar el desig, com generar espais de resistència a l'Europa colonialista, racista i capacitista, i finalment, noves formes de cura-duria.