Ja s'apropa l'exposició de Las Migras de Abya Yala, guanyadores de la Mostra FemArt 2020!

 


El dijous 27 de gener inaugurem l'exposició de la col·lectiva de col·lectives Las Migras de Abya Yala, que van participar amb la peça "En Resistencia" a l'última edició de la Mostra FemArt "La institució dins meu". Las Migras de Abya Yala van ser les seleccionades per a desenvolupar una exposició a l'espai expositiu de Ca La Dona. L'exposició també inclou una intervenció mural a la paret de l'entrada de Ca La Dona i un cicle d'activitats paral·leles.

La col·lectiva de col·lectives Las Migras de Abya Yala està conformada per dones llatinoamericanes que proposen les lluites col·lectives som a motor de la seva pràctica artística. A través de disciplines com la fotografia, el periodisme literari, la ilustració o el teixit creen conjuntament obres que són eines de guerrilla. Las Migras de Abya Yala també recuperen metodologies ancestrals, defensen metodologies queer i implementen l'error, l'afecte, l'humor i el carnaval com a metodologies vàlides front al model productiu capitalista que també impregna el món de les produccions artístiques.

En el seu projecte "En resistencia" van reivindicar la caputxa com a aliada i com a símbol de la revolució feminista, van aconseguir captivar tant al jurat com al públic de la Mostra FemArt 2020. Les obres impactants d'aquesta col·lectiva de col·lectives parteixen dels feminismes decolonials i antirracistes. En aquesta nova exposició es despleguen nous projectes i incorporen més grups de treball que van des de l'art mural, el textil, passant per el medi audiovisual i la instal·lació.

Del 27 de gener al 24 de març de 2022
Ca La Dona (C/Ripoll, 25)