DíscoLAB

DíscoLAB és el programa de FemArt que aglutina les activitats dedicades a l'experimentació amb les tecnologies digitals o electròniques.

Trobades, hacklabs, tallers experimentals, tallers formatius, laboratori de creació, i tot allò que ens vulgueu proposar serà possible en aquest espai de desobediència col·lectiva amb eines i estratègies electròniques, digitals i virtuals. 

-------------------------------------------------------------
"ERROR 500. Hackeando el cisheteropatriarcado"
Dimarts de 19.00 a 21h
Del 18 de maig al 5 de juny

Engeguem un espai de HackLab per a començar a tenir un contacte crític amb la tecnologia que fem servir cada dia. Les sessions tindran una part teòrica on aprofundirem en alguns dels debats sobre l'ètica Hacker i les perspectives feministes, la nostra posició com usuàries digitals en la interrelació de capitalisme i patriarcat; i una altra part pràctica, on instal·larem software lliure, descobrirem sistemes tecnològics alternatius i enriquirem el nostre coneixement crític sobre la tecnologia.


Plantegem 4 sessions dedicades a diversos eixos de treball col·lectiu:


1a sessió (18/05/21)
Actualitzar el feminisme interseccional a la classe hacker + Sistemes Operatius lliures (Linux, Ubuntu, Tails...)


2a sessió (25/05/21)
Autodefensa digital: vulnerabilitats informàtiques i com evitar-les + Eines de seguretat i privacitat (Veracrypt, PGP, Tor...)


3a sessió (01/06/21)
Censura, vigilància digital o comunicacions segures + Comptes i usuaris en plataformes alternatives (Mastodon, Peertube, Nextcloud...)


4a sessió (08/06/21)
Debat obert: Anonimat i visibiitat. Quan hem de fer servir cada estratègia?


--------------

INSCRIPCIONS

--------------